Meghívó műhelymunkára

A február 4-én a Vidékfejlesztési Minisztériumban tartott tanyapedagógiai konferencia egyik következő lépéseként ezúton szeretnénk Önöket meghívni egy szakmai fórumra, közös beszélgetésre.

A rendezvény előzménye, hogy a konferencia szervezése közben jelentkezett igény sokak részéről arra, hogy bemutassák saját, hasonló jellegű oktatási tevékenységeiket. A konferencián sajnos a feszes program miatt nem volt lehetőség az ilyen bemutatkozásokra, ezért - ahogyan ott is ígértük - egy további rendezvényen szeretnénk a bemutatkozásra minden érdeklődő szakmai műhely számára lehetőséget biztosítani. A bemutatkozások után facilitált beszélgetést tervezünk a hazai tanyapedagógiai jellegű oktatási munkáról és annak jövőjéről.   

A műhelymunka időpontja 2013. március 18. hétfő, 10.00 - 16.00.annak a Budapesti Gazdasági Főiskola ad helyet. 

Cím: BGF(Budapesti Gazdasági Főiskola) Alkotmány u. 9-11 II. emelet 4 előadó

Kérjük, amennyiben szeretnének részt venni a műhelymunkán, jelezzenek vissza e-mailben, feltüntetve a szervezetet, a helyszínt és egy mondatban a tevékenységet, melyet szeretnének bemutatni.

A bemutatkozás időkereteit a jelentkezők száma alapján szeretnénk meghatározni, ezért arról szintén később küldünk tájékoztatást, ez ügyben kérjük szíves megértésüket. A rendezvényre nem kapunk finanszírozást. Mivel egész napos a program, az étkezésre javasoljuk a batyus megoldást, azaz mindenki hozzon magának és, ha megteheti, kínálásra ételt, innivalót.    

Részvételi szándékukban bízva baráti üdvözlettel:

Makra Márta
+36 30 566 4910; +36 42 423 818
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">program felelős
E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület
4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6.